Fritsuja ja poikia ilman housuja

Olen maailman epäaktiivisin tietojeni päivittäjä, antakaa anteeksi.

Aamulehti teki musta jutun Valo-liitteeseen, koska oon menossa Tapsan tahdeille Nokialle esiintymään ensi torstaina.

Ehdotin toimittajalle jutun otsikoksi seuraavaa: “Heli Kajon levy valmistuu housut kintuissa ja fritsut kaulassa”, koska se olisi ollut täysin totta. Kuumuudesta johtuen pojat ovat olleet kokoajan ilman housuja, ja yhden vapaaillan jälkeen eräs työryhmämme jäsen saapui aamulla studiolle aivan syötynä!

Toimittaja ei kuitenkaan ihan innostunut otsikostani, vaan päätyi hieman neutraalimpaan, joka ilmeisesti kuului näin: “Täällähän minä olen”. Juttu käsitteli sitä, minne oikein katosin viisujen jälkeen. En mä mihinkään kadonnut ole, ja sen tämä ihana toimittajakin huomasi, kun tuli tekemään juttua Suomenlinnaan studiolle, jossa meillä oli äänitykset menossa.

Voisin jauhaa ummet ja lammet levyn tekemisestä, tuotannosta, sovituksista, aloittelevan artistin itsensä ( tai musiikkityylinsä) etsimisestä ja löytämisestä. Siitä, kuinka odottavan aika on pitkä, mutta toisaalta palkitseva, koska nyt jo tämän kuluneen vuoden aikana olen oppinut niin paljon lisää musiikista ja siitä, miten sitä itse haluan tehdä.

En kuitenkaan ehdi nyt tekemään syväanalyysia, koska mulla on kiire studiolle laulamaan lauluraitoja- kyllä, ollaan jo siinä vaiheessa! Lopulta, kun olin mennyt muutaman kerran aivan harhaan, tuli se päivä, kun kaikki biiseissä ja sovituksissa loksahti vihdoin mielestäni paikalleen, ja siitä eteenpäin työ onkin ollut helppoa!

Jos vertaisin Annankatua ja näitä “uusia” biisejä toisiinsa, sanoisin, että suurin ero on alapäässä! Rummut ja basso ovat löytäneet oman hahmonsa, ja oon siitä erittäin onnellinen, koska mulla on ollut niihin soittimiin jotenkin vaivalloinen suhde.  Muuten kappaleet ovat tietenkin vähän samantyyppisiä, ovathan ne mun kirjoittamia.

Monet pelottelevat sillä, että mut unohdetaan kokonaan, kun tässä levynteossa on kestänyt niin pirun kauan. Mutta jos niin käy, niin hyvät ihmiset, muhun on helppo tutustua uudelleen, oon hyvin avoin ja höpöttävä luonne!

Hyvää kesää ja kunpa kukaan ei enää kuolisi nuorena, vaikka se näyttääkin olevan teemana, niin studiossa kuin ympäri maailmaakin.


Kommentit

Hanhis Jul 24, 2011

Jee jee, vihdoinkin uusi päivitys!  Ja ei me olla sua minnekään unohdettu, ainakaan minä. Hyvä että ole panostanut levyyn, kyllähän artistin itse pitää olla tyytyväinen siihen mitä tekee. Odotellen albumia ja keikkoja, ja oikeein hyvää kesää myös Helille. smile

Myy Aug 05, 2011

ei täällä ainakaan sua ole unohdettu. levyä odotettu kuin kuuta nousevaa

Heli Aug 09, 2011

Kiitos Hanhis ja Myy, ja hyvää loppukesää teillekin! xoxo

Kommentoi


(Ei julkisteta koskaan!)

Kommenttisi: