Terveisiä biisintekoputkesta

Mä olen biisintekoputkessa. Se alkoi kolme viikkoa sitten, ensin tiskasin ja sitten käänsin pianon niin että näen ikkunasta merelle . Mutta vasta toissapäivänä leikkasin kynteni. Sormet näyttävät siltä kuin niistä olisi katkottu 1/4-osaa pois, ja pianon koskettimet tuntuvat samalta kuin joskus silloin kauan sitten, ennen turhamaista manikyyriaikaani. Nyt soitan taas Bachia ja oon aivan fiilareissa!

Suurin huoleni on tällä hetkellä se, että jos teen levyä kesällä, onko todella niin, että lumi ei tänä vuonna ehdi sulaa ennen kuin vasta syksyllä?Toisaalta, jos olen kokoajan sisällä, onko sillä väliä?Olenko kokoajan sisällä, en minä tiedä, en ole koskaan tehnyt levyä, ei hajuakaan kauan siinä oikeasti menee.Sen näkee sitten. Pitäisi elää terveellisemmin, syödä niitä pirun goji-marjoja joista kaikki puhuvat, vaikken edes tiedä mitä ne ovat, yhtenä aamuna tosin heräsin aikaisin ja menin hotjoogaan ja se oli ihanaa, mutta sitten tulin kotiin ja nukuin koko päivän. Lenkilläkin kävin kerran, mutta yhden talon katolta tippui päähäni jääklöntti ja sain pienen aivotärähdyksen. Niinpä istun kaiket päivät kotona, paitsi tiistaisin, jolloin käyn opettamassa neljä tuntia musiikkia koulussa. Ja musta tuntuu, että elän ihan parasta aikaa! Mutta syntyyköhän tästä ällö-onnellisuudesta yhtään hyviä biisejä, mietin…Onko väärin toivoa, että tapahtuisi pian joku henkilökohtainen katastrooffi, jokin henkisen tilan järkkyminen, jotta saisin aikaiseksi jotain oikeaa?  Vai onko se ihan vanha klisée, mitä sitten jos tulisikin välillä onnellisia biisejä, ja toisaalta, haikeus taitaa kuitenkin ulkoisista onnellisuustekijöistä huolimatta olla sisäänrakennettu tila.

Hyvää huhtikuuta <3 Heli

Ps. Hitto, unohdin melkein mainita, mun eka oikea sinkku saapui viime viikolla, ihan vaan Annankatu, mutta nyt kuorilla ja Warnerin kautta! Se ei tuntunut niin hienolta kuin miltä olisin kuvitellut, mutta kun jaan sitä ystäville, esittelen aina sen cd:n siellä sisällä, se on painettu eikä enää mikään tussilla töherretty demo!Löytyy iTunesista.

Kommentit

Hanhis Apr 05, 2010

Väkerrä ihan rauhassa levyäsi, varmasti on tulossa huippu matskua, kun se sitten joskus ilmestyy. =) Ja onnelliset biisit olisi oikein kivoja, kun nykyään kaikki kotimaiset artistit tekevät surullisia biisejä, jossa kumppani jättää ja itkettää. Mutta ei sen tyylisissä biiseissä kyllä mitään vikaa ole, jos ne tekee tunteella! Ja hyvää kevään jatkoa Helille, toivottavasti ehdit tänne joskus edes päivitellä kuulumisiasi. wink

Kommentoi


(Ei julkisteta koskaan!)

Kommenttisi: