Viihdettä Tampereella

Hei, me ollaan Tampereella!

Tultiin aamujunalla- VR toimi hienosti, ja rynnistettiin Tampereen messukeskukseen, jossa on pyörinyt joku kauhee noroviruksentapainen…mä syötin mun porukalle maitohappobakteereja kourallisen, ja sit saatiin treenata 25minuuttia lavalla…

Ja on kyllä niin hienot puitteet että! On kuulkaas valoja ja screenejä, ja Green Room on tänä vuonna yleisön kanssa samassa tilassa ja tosi hieno! Ainoo pelko on just se, että kasvaako esiintymisjännitys siinä istuessa katsomassa oikein aitiopaikalta muiden esityksiä...tulee ihan klasarikonsertit mieleen….paitsi että tää on Viihdettä.

And we love it!

Pus, ja pliis, ajatelkaa mua lämmöllä, mua tietenkin taas jännittää niin paljon että mä kehittelen kaikenmaailman kauhuskenarioita mielessäni…äsken en muka enää erottanut sävelkorkeuksia. Niinku et en muka osaa laulaa enää kahta eri säveltä. Onneks Nasu, joka on tutkintoa vaille psykologi (ja mun ystävä)saapuu huomenna ni saan taas kaikki ruuvitkin tarkastettua..

Mut hei,  oon mä myös tosi innoissani, on tää vaan niin siistii, tää Viihde!

xoxox,

heli


Kommentit

Miikka Jan 31, 2010

Kuulin sun laulun eilen ekaa kertaa, mut täytyy sanoa et olit meidän viisukatsomon suosikki nro 1 heti kun sanat lähti sun huulilta - aivan mahtava kappale jonka mukana oli helppo elää!

Tsemppiä Hesaan, tuu joskus Manseen keikalle:)

-M

Tiitu Feb 02, 2010

En kuunnellut Euroviisujen karsintoja, enkä ole kuullut sinusta tai musiikistasi ennen, mutta kaveri vinkkasi tuosta Annakadun kulmassa -biisistä. Se on todella ihana! Haluan kuulla lisää sun biisejä!!! smile

Juha Feb 04, 2010

Marhaba Heli! Olet tosi söpö ja lahjakas!Juuri sinua Suomi
olisi tarvinnut Oslossa.Loistava kappale; tuo mieleen
raikkaan tuulahduksen viattomuuden ajasta ja yhdessä
kohdassa kuulosti ihan charlestonilta.Uskon että sulla on
loistava tulevaisuus musiikin parissa.Toivottavasti
pääset tekemään levyn…tai levyjä!!
Kaikkea Hyvää sulle!

-  JEH -

Miihkali Feb 05, 2010

Finaaliesitys oli täydellinen paketti: lahjakas ja kaunis Heli, loistava musiikki, hauskat sanat, “viaton” flirtti, bambimaisesti hieman sisäänpäin kääntyneet jalkaterät, kampaus, mekko. Ja ne kengät. Ja eleet ja ilmeet (myös taustalaulajien). Lisää tällaista, kiitos!

jarkko Feb 06, 2010

Ihan huikean pirteä ja positiivinen biisi tuo Annankadun kulmassa. Katselinpa sen vedon youtubesta juuri ja kaikki se into ja ilo sai väkisinkin suupielet kääntymään hymyyn… Ja ne pikkuhyppelyt (ilosta?), kun homma oli ohi… Huikeaa!!!

Tätä pitää saada lisää... grin

Juppejänis Feb 07, 2010

Älä Heli mee puskaan euroviisutuloksesta huolimatta. Me halutaan kuulla sua siitä huolimatta - tee levy - mee Maria showhun - tee ihan mitä vaan - me ostetaan sun levy silti!

Ihana, Jesh - mää muuten juutuin lumeen Annankadun kulmassa…

kapa Feb 25, 2010

arvaa vaan kuinka monesti olen kuunnellut sen kappaleen youtupessa on aivan ihana kappale harmi kun et voittanu viisuja .toivottavast löydän sen kappaleen kaupoista tai levyn jolla se on

Kommentoi


(Ei julkisteta koskaan!)

Kommenttisi: