Olen palannut!

Anteeksi että olen ollut pois näin kauan!

En osannut kirjoittaa mitään, koska en olisi voinut kertoa sopimusneuvotteluistani. Jos niistä ei olisi tullutkaan mitään, olisi ollut masentavaa jakaa se tieto täällä...

Mutta nyt, oi nyt, TITTIDIDII: Mä allekirjoitin sopimuksen Warner Music Finlandin kanssa!Elämäni on annettu Asko Kallosen pääkallovarmaan hoivaan. Ne lähettivät mut heti viime viikolla biisileirille- tosin kaverini naureskelivat että luultavasti mä vaan luulen meneväni biisileirille mutta joudunkin vieroitukseen euroviisufinaalibileiden jäljiltä... (oli kyllä hyvät bileet, tanssittiin aamuun saakka mm. Amadeuksen ja sen porukan sekä  norjalaisviulistien kanssa!Kuunkuiskaajien Sussun kanssa tehtiin myös tanssi, jonka tarkoituksena oli näyttää mahdollisimman kamalalta. smile)

Mutta oikeesti, biisileiri oli antoisa ja tein ekaa kertaa biisin jonkun toisen kanssa ja lisäksi keskellä kirkasta päivää! Se toinen on Eero Alasuutari, joka soittaa Brightboy- nimisessä bändissä, ihana poika, ihana poika. Tai suomalainen mies, kuten he itseään tituleeraavat. 

Tänään on penkkarit ja aurinko paistaa ja siitä on muka jo kahdeksan vuotta kun itse riekuin rekassa ja tunsin olevani vapaa… Mutta onneksi luin nettilehdestä että “Heli Kajolle unelmasopimus”, ja koska median sanaan voi luottaa ja se on aina oikeassa, tajusin, että hitto, mähän toden totta sain unelmieni sopimuksen! Ei sitä edes huomaa, kun höyryää kokoajan eteenpäin kauhealla vauhdilla. Joten nyt voin tästä lähtien sanoa, että sitä mitä ei voi kuvitella, ei voi saavuttaa (äitini ohjeita) ja että  kun uskoo unelmiin, ne tulevat todeksi. Ja että äänellään se variskin laulaa wink Ja kun sadattelen sen himskatin levyn kanssa, jota nyt hiljalleen ruvetaan työstämään, sanon, että sen saa mitä tilaa….eli raakaa työtä on luvassa. AND I LOVE IT!

xoxo,

Heli


Kommentit

Jaana Feb 18, 2010

HIENOA HELI!! :D
Suuret onnittelut levytyssopparista; tie tähtiin on auki!

Ihanaa kevään odotusta sulle ja koko revohkalle, olkaa ahkeria! wink

jarkko Feb 18, 2010

Suuren suuret onnittelut. Näin uutisen levysopparista jossian tänään pikaisesti ja se sai ehdottomasti hymyn huulille… grin

Way to go!!! Olen iloinen puolestasi…

Hanhis Feb 19, 2010

Ihanaa, kun sait levytys sopimuksen! Tässä ainakin ensimmäinen varma levyn ostaja…. grin

Hyviä kevään jatkoja Helille!

arne Feb 19, 2010

Jaksamisia Heli!
Aloitan päiväni katsomalla videosi ja laulun Annankadun kulmassa,Se saa minut hyvälle mielelle ja pelastaa päiväni.Arne.

Tiitu Feb 21, 2010

Mahtavaa, onneksi olkoon!!! Kovasti odotan sun levyä! smile

juulia Feb 27, 2010

No hitsit. Minä tulin jo kattomaan, joko levy olisi kaupassa, mutta kas, vasta sopimusta pukkaa. Onnittelut siitä sitten. Olen jo väsyksiin asti kuunnellut biisejäsi you tubesta. Toivottavasti niitä sitten löytyy levyltä??

Vesala Mar 16, 2010

Onnitteluni! Mutta missä olet? Koska sua pääsee kattelee/kuuntelee livenä?

S.3.P.P.4. Mar 30, 2010

onnittelut levytyssopimukselle Heli! siitä se artistin elämä lähtee! ;D pärjäile!^^

T. MouRou:n Christian wink

Kommentoi


(Ei julkisteta koskaan!)

Kommenttisi: