Unia ja kiirettä.

Mulla on tosi kiire. Ja yöllä näen unta siitä että laiminlyön mun oppilaat,jätän ne yksin luokkaan, jätän ne muka ihan hetkeksi koska pitää vastata johonkin mailiin, siinä vaiheessa uni muuttuu painajaiseksi, tietokoneen avaaminen kestää ikuisuuden ja koulun käytävä tuntuu loputtoman pitkältä ja kun vihdoin pääsen takaisin luokkaan, siellä oppilaat soittavat kiltisti Kauan- biisiä rehtoreiden paimentaessa niitä ja mä itken ja kaikki paheksuu…

Miksen mä näe unia euroviisuista, missä on mun “alasti lavalle”-uneni, mun “kun avaan suuni sieltä kuuluu pelkkää lampaan määintää”- kauhukuvani?

En ole laulanut viisubiisiä perjantain jälkeen, en oo ehtinyt!On niin paljon asioita hoidettavana, oon omasta mielestäni saanut yllättävän paljon huomiota lehdissä, mun KENKÄNI ovat saaneet yllättävän paljon huomiota lehdissä!

Kuulin kampaajaltani tänään huhua että olisin ollut Radio Suomipopin jossain kaksintaisteluohjelmassa, tai siis en minä vaan mun biisini, Jaajon valintana. Apua, kaksintaistelu, ja mä kun kartan kilpailutilanteita, olen niissä huono!

Joku saattaa miettiä mitä siis teen euroviisuissa, LAULUkilpailussa. Sitä mäkin ihmettelen! Mutta mäpä en kilpailekaan muita tyyppejä vastaan vaan niiden kanssa. (mitenkohän mun on käynyt siinä kaksintaistelussa, iik…..!)

xo,H


Kommentit

Ilona Jan 26, 2010

Hei sullahan on tosi kivaa musiikkia, toimii! smile Tsemppiä!

heli fani Feb 27, 2010

Me ollaan sun ykkös faneja!Me ollaan raahesta, joten voisitko tulla konsertoimaan täällä joskus?Olisin tosi iloinen!!!!

Henna Mar 09, 2010

Pelottavaa musiikkia. Sanoitukset kuin omasta nuoruudesta lähes kolmenkymmenen vuoden takaa. Helin tanssityylikin on kovin samanlainen kuin itsellä aikoinaan, samanlainen pallohamekin you tubessa kuin itsellä hamassa nuoruudessa. Annankatukin on pelottavan tuttu ja nuoruuden fiksut miehet, jotka maailmaa valloittivat, vaikka tyyli sitten kulmilla saattoi vähän repsahtaa.

Kommentoi


(Ei julkisteta koskaan!)

Kommenttisi: