Talvi ja videokamera

Hyvät ihmiset, en ole kadonnut, olen vain hautautunut ullakolleni päässäni tuhansia sävelmiä!

Ollaan me oltu studiossakin poikien kanssa. Periaatteessa puolet levyn biiseistä on purkissa!Mutta on se hidasta, ensin täytyy valita ne biisit, sitten sovittaa ne yhdessä Tapion kanssa (sitä hommaa me tehtiin muutein niillä kauheilla helteillä, ja mun ikkunasta paistaa koko päivän aurinko sisään… en oo varmaan koskaan hikoillut niin paljon, ja mähän valitettavasti hikoilen nenästä niinkuin koirat, hyi.)

Mutta en tullut tänne puhumaan hiestä, vaan musiikista. Voin myös puhua rakkaudesta koska siitä ei voi puhua koskaan liikaa, mutta onko kornia jos haluankin puhua rakkaudesta musiikkiin? Sillä millään muulla ei ole enää mulle väliä, haluan vaan saada tehtyä biisejä, ja sellaisen levyn että voin olla tyytyväinen siihen sitten myöhemminkin.

Niin että älkää pliis kyllästykö odottamaan, tämä projekti etenee niin kuin se luonnollista vauhtiaan haluaa edetä, yhtään hoputtamatta ja hätäilemättä!

Ihana uutinen on se, että mulla alkaa oma klubi Sir Einossa keskiviikkona 12.1!!!! Tervetuloa! Mun bändi on ihana, ja luvassa myös artistivieraita ja vaikka mitä fantsuu, jee jee jee smile

Sain lahjaksi videokameran ja aion taltioida elämääni nyt myös sillä. Still-kuvat ei ole koskaan olleet mun juttuni,mä en ole niissä omasta mielestäni edukseni koska en koskaan kehtaa pysyä niin kauan paikallaan kuin kuvan ottaminen vaatii. Siksi liikkuva kuva on ehkä enemmän mun juttuni. Jos opin käyttämään sitä hienosti, aion postata matskua jonnekin nettiin myös tulevaisuudessa treeneistä ja studiosessioista etc. JOS opin. Ehkä joku opettaa!

Tein viime keskiviikkona biisin jossa sanotaan että “jos mä kuolen nuorena, kunpa silloin olisi pakkasta, mä pidän paljon enemmän talvesta”

Antakaa anteeks, mutta vaikka lähes kaikki kenen kanssa puhun valittaa tästä säätä, mun on sanottava, että mun mielenlaadulle (ja hikoilevalle koiranenälleni, hyi taas) tämä kylmyys ja pimeys sopii. Saa polttaa kynttilöitä, juoda punaviiniä ja kaivata kesää.

Rakkaudella, Helinne


Kommentit

Hanhis Nov 23, 2010

Oi, ihana oli kuulla pitkästä aikaa Heliltä uutisia! :] Ja ei mitään kiirettä levyn teon kanssa, tulkoon sitten, kun se on valmis. Silloin minä ainakin riennän levy kauppaan ja heti!

Rauhallista ja hyvää talvea Helille. smile

Heli Nov 23, 2010

Kiitos Hanhis!
Ihanaa kuulla että jaksat odottaa….mäkin oon joutunut opettelemaan tän proggiksen myötä kärsivällisyyttä, mutta kyllä se on jo palkinnutkin!
Nyt palaan pakertamaan uutta biisiä tohon pianon ääreen, hyvää talvea sulle myös!
xoxo,heli

Vesala ite Dec 02, 2010

Hyvää kannattaa odottaa, on joku ihteäni viisaampi aikoinaan todennut. Minä en jaksaisi odottaa hyvää, sillä tiedän, että sieltä on tulossa paljon parempaa. Tsemppiä, Heli!
Valoisaa talvea ja kaikkea hyvää, joulun odotustakin!

Pipsa Jan 01, 2011

HELI ,tunsin sinut jo piskuisena nappisilmänä (noin 4 vee) joten odotan innolla biisejäsi eli jaksan odottaaaaa!
Odotan myös kuviasi ,mitähän olet keksinyt. Olithan huikean näköinen euroviisuissa,joten….........korkealla ovat odotukset
BR pl

Kommentoi


(Ei julkisteta koskaan!)

Kommenttisi: