Jos mä kuolen nuorena

Ystävät hyvät, se ihme on tosiaan nyt tapahtumassa, että mun ensimmäinen sinkkuni Jos mä kuolen nuorena tulee huomenna!

Hassua, miten nyt yhtäkkiä se tuntuu täysin luonnolliselta ja helpolta, vaikka mähän oon kärvistellyt tän levyn kanssa jo kaksi vuotta!
Haluaisin kirjoittaa enemmän, mutten ehdi, koska mun on kohta juostava Radio Aaltoon höpöttämään, ja mun tukka on kipeänä kolmesta syystä:
1) torstaina oli pakko juoda skumppaa poikien kanssa, kun saatiin sinkku käteen
2)perjantaina oltiin Jipun kanssa Sokkokokin kuvauksissa…se oli kuulemma häröin ja pisin koskaan kuvattu jakso. Sen jälkeen oli mentävä Tapion ja Matin keikalle, kun oli niin yliaktiivinen olo
3) eilen oli tyttöjenilta Iholla-naisten kanssa ja parannettiin maailmaan Saaran kanssa aika myöhään.

Kiitos, että ootte kirjoittaneet mulle tänne, siitä tulee tosi hyvä mieli. Yritän kirjoittaa teille ihan pian uudestaan ja paremmin.

bisous,
Heili

Kommentit

Hanhis Mar 25, 2012

Vihdoin! Innolla otetaan huomenna uusi single vastaan ja toukokuussa sitten albumi. Varmasti on luvassa jotain ainutlaatuista. smile

Olet myös todella valloittava Iholla-ohjelmassa! Sitä on ollut mukava katsella.

Hyvää alkavaa kevättä Helille!

Heli Mar 25, 2012

Tänks Hanhis, et oot jaksanut tukea!
xoxo, h

Milja Mar 27, 2012

Näin sut Iholla-ohjelmassa, ja rakastuin sun ääneen. Oon kuunnellu Jos mä kuolen nuorena -biisiä koko päivän. Heli olet ihana ja sun ääni on täydellinen! ♥

Heli Mar 27, 2012

Voi kiitos Milja, ihana kuulla!
Huomenna me kuvataankin sit musavideota siihen mun ystävän Matin kanssa, se tulee sit ulos kun se on valmis smile
hyvää kevättä ja kiitos et kirjotit!
xoxo
heli

Sara Mar 28, 2012

Ihania kappaleita!! Varsinkin Ranskis on kolahtanut ja syvälle, kiitos kun kostetat.. Leyäsi odottaen..

Elle Mar 29, 2012

Heli!

En yleensä (ikinä) kirjoittele tällaisia ylistysvirsiä mutta nyt oli pakko kommentoida..

Jos mä kuolen nuorena sulatti munkin sydämen. Melankoliset sanat ja sun heleä ääni yhdessä jotenkin kolahtaa. Mietiskelin että minkälaista materiaalia sieltä on tulossa, koska Annankadun kulmassa oli niin puhutteleva ja erilainen biisi. En jaksa oottaa toukokuuhun, haluan kuulla sun koko levyn äkkiä!

On oikeasti harvinaista ja mahtavaa kuulla tänä päivänä musiikkia joka on jotenkin niin rehellistä ja ” ei laskelmoitua”, (tai niin mä ainakin sen kuulen ja elän hehe)
Ja mitä oon Iholla- sarjaa seuraillut, niin vaikutat aidolta ja ihastuttavalta persoonalta. Pidän erityisesti sun lyriikoista ja tavasta kirjoittaa asioista, sellaisinaan kuin ne on.

Usko itseesi ja seuraa sun unelmaa, toivon sulle kaikkea hyvää elämässä! smile

Terveisin,

Tyttö, jonka tulevaisuus on myös musiikissa. Tuun koputtaan sua olkapäälle jos törmätään joskus..

krisse Mar 30, 2012

jos mä kuolen nuorena, IHANA! Nyt on naamakirjassaki laitettu linkki etiepäin, että kaveritki voi kuunnella ja tutustua musaas grin tsemppiä esikoisalbumille!

Pau Mar 30, 2012

Nyt niitä keikkoja sitten Heli…ja paljon…ja ympäri Suomea ! smile

Hanna Apr 02, 2012

Näin sinut iholla ohjelmassa ja ihastuin ääneesi ja sanoituksiisi.  Ihana oot!! Tsemppiä jatkolle!!!

Heli Apr 03, 2012

Moi Heli!
Tää sun kappale “jos mä kuolen nuorena” sai mut oikeesti heti itkua tihrustamaan vaikka yleensä en sillee kovin helposti liikutukaan. Jotenkin vaan sanat iski niin syvälle ja tuli tästä talvesta mieleen sen hetki kun makoilin tähtitaivaan alla pakkasessa ja mietin että tähän ois ihana nukahtaa, tai että kun on mun aikani lähteä täältä ois paras tapa vain jäätyä siihen samalla kun katselee aivan törkeän kaunista universumia ja kohtaa kosmisen yksinäisyyden joka kuolemassa viimeistään on jokaisella edessä. Muutenkin hautajaisten kuvaus sopii just siihen millaiset haluaisin omistani tulevan..tyttöjen pitää lähteä juhlimaan mun muistoa se ois oikea tapa , nostella maljoja ja muistella sanomisia, menemisiä, ihania hetkiä, kamalia hetkiä... niin kauan ihmisen sielu elää täällä meidän kanssa kun joku muistaa , niin se mun mielestä menee. Ehkä yksi syy siihen että kuuntelen sun kappaleita niin sydän avoinna on se kun iholla sarjassa oot ollu niin aito ja helmi tyyppi ja jotenkin ihan helvetin samanlainen ku minä niinku esim. siinä tekstailuhajoilemisessa jossa luulin olevani ainut ‘aikuinen’ hölmöliini joka käyttäytyy niin hihih smile <3 todella todella helpottavaa kun on luullut ettei kukaan muu käyttäydy noin ja sitten ei olekaan ainut. kaikkea hyvää sulle ja sun uralle varmasti “nähdään” vielä jossain suomessa keikallasi smile)

Emma Apr 04, 2012

niin ihana laulu:)))♥
ja oot Heli niin kaunis:)

MT Apr 05, 2012

Mahtavaa Heli!

Isosti onnea tulevan levyn ilmestymiseen! Jos mä kuolen nuorena-biisi on vakuuttanut minut ainakin suuresti. Upea! En malta odottaa, että kuulen lisääkin kaunista musiikkiasi. Kuulin sinut muuten tässä Aallon haastattelussa silloin eräs sunnuntai. Teillä oli mielenkiintoinen juttutuokio sen miesjuontajan kanssa. Pidin kovasti teidän keskusteluista ja tunnelmasta. Ns.  kerrankin oikein “jumiuduin” radion ääreen kuuntelemaan. Mukavaa kevättä sinulle. Levyä täällä odotellaan! smile

Ilona Apr 06, 2012

Hei Heli,
puhuit tossa sarjassa siitä kuinka haluat jonkun ihmisen saavan sun biiseistä jotain, mitä olet itse muiden biiseistä saanut. Jos mä kuolen nuorena iski ekasta nuotista syvälle ja kovaa, kiitos siitä. Siinä tiivistyy sellainen elämänasenne, jota suuresti ihailen ja jota itse pyrin noudattamaan. Olet ihanan aito (vaikken sua tunnekaan, niin tiedän sen) ja saan susta inspiraatiota omalle luovuudelle. Olet ihana, pysy tuollaisena ja nauti elämästä.

Karoliina Apr 06, 2012

Mä kuolen, kun sun ääni on NIIIIN ihana ja oon ihan koukussa koko Iholla-sarjaan. Oon ihan true-fani :D Kaikkea hyvää ja tsemppiä ihan sikana sulle!! smile

Ps. IHANAT silmämeikit sulla, ne on vahvat mut SOPII tosi hyvin sulle! smile Tää fontin väri vois muuten olla joku muu kuin valkoinen, jotta tekstejä ois helpompi lukea.

Karoliina Apr 07, 2012

Katselin sua Iholla-sarjassa ja kosketit mua heti ensimmäisen kerran kun olit siellä kameran toisella puolen. Vaikutat ja varmasti oletkin niin kovin aito ja samaistun niin moniin sun ajatuksiin, että tulee joka kerta kylmät väreet kun sinua kuuntelee. Kun puhuit että pelkäät kuolemaa, niin pakko sanoa että pelkään sitä itse kovasti myös. Pelkään sitä että joskus mua ei enää ole täällä maan päällä, koskaan ja kaikki tämä elämä täällä loppuu ja en enää voi toteuttaa unelmiani ja haaveilla peiton alla haaveitani.

Ja joka kerta kun kuuntelen uutta sinkkuasi, ilmestyy poskilleni ne samat kyyneleet. Kappale on jollain tavalla niin aito ja kovin koskettava, että kun kuulen ensimmäisen lauseen, olen ihan kappaleen vietävänä. Upeaa.

Olet uskomaton ja ihana ihminen!

Kaunista kevättä ja halauksia! ♥

Henna Apr 08, 2012

Ihana ja koskettava biisi! Toivottavasti pian saadaan lisää kuunneltavaa. Olen ihastunut ääneesi ja nähtyäsi sinut Iholla-sarjassa olen yritänyt etsiä biisejäsi kaikkialta.

Tsemppiä sulle! Luota itseesi ja teksteihisi. Pelastat monen päivän uskomattoman herkällä äänelläsi. Toivottavasti muistat sen, vaikka välillä olisikin vaikeaa ja epäusko yrittäisi saada puolelleen!

Mukavaa kevättä smile

Kitsch Apr 08, 2012

Voi Heli! Herkistyn aina kun kuuntelen sinkkubiisisi Jos mä kuolen nuorena! Yksi ehdottomista suosikeista. Tulevaisuudessa pakko päästä kuuntelemaan sua keikalle!

Oot ihanan pirteä, sydämellinen ja lämmin persoona! Pidä toi. smile

Eevi Apr 08, 2012

Näin sut iholla ohjelmassa ja samalla kaveri laittoi linkin sun biisistä jos mä kuolen nuorena! Aivan ihana <3 <3

heini Apr 08, 2012

Hei Heli!

Kosketit minua todella paljon kappaleellasi Jos mä kuolen nuorena. Olet herkkä ja kaunisääninen artisti. En ollut kuullut sinusta ennen Iholla -ohjelmaa. En malta odottaa uutta levyäsi. Sinusta tulee tähti.

Emma Apr 08, 2012

Moi,
toivottavasti ekasta levystä seuraa menestystä ja jatkoa uralles - tykkään sun biiseistä hämmentävän paljon. Ne on useaan otteeseen jo ilahduttaneet mun päiviä, nii aattelin myös kertoa sen. Sulla on ihana ääni, ja tv:stä saa kuvan että oot myös ihmisenä aika vallottava tyyppi :>

Milla Apr 09, 2012

Aivan älyttömän ihana ääni sulla Heli! Tajuttoman koskettava biisi toi Jos mä kuolen nuorena… sai kyl miettimään omaa elämäänsä ja nii. Jatka samaan malliin! smile

Annastiina Apr 09, 2012

Hei Heli!
Iholla sarjaa seuraan vain tullakseni hyvälle tuulelle höpötyksistä ja lauluistasi.
Olet upea artisti,tässä itsekkin yritän musiikkia vääntää.Jospa joskus pääsen edes lähelle huippua osaamistasi ja laulunlahjojasi.Kaikkea hyvää urallesi,levy tulee löytymään soittimestani.

Heli Apr 09, 2012

Voi ei rakkaat,
mä hajoon teidän ihaniin kommentteihin, kiitos kaikille!!!!
ootte ihania kun kirjoitatte!
kiitos <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
heli

Idaida Apr 09, 2012

Katsoin tuon Iholla jakson, jossa tää “jos mä kuolen nuorena” -biisi soi lopuksi. Ihanan koskettava ääni sinulla! Tykästyin kovasti! Itkua tihrustin. <3

johanna Apr 09, 2012

Heli oot ihana laulaja ja melkein itkin kun kuulin ton sinkun ekan kerran. ihan mahtava ääni ja ihanat sanat! terkkuja!

Jonna Apr 10, 2012

Kuulin tuon kappaleen ekan kerran Iholla sarjassa ja se iski heti. Nytkin soi taustalla. Sulla on aivan ihana ääni <3

Essinen Apr 10, 2012

Eksyin jokin aika sitten katsomaan Iholla-sarjan pari jaksoa verkosta (mulla ei ole tv:tä) ja ihastuin sekä sarjaan ja sen ihaniin naisiin että sun ääneen, lyriikoihin ja valoisaan meininkiin. Sulla on selvästikin hyvä sydän, joten pidä siitä huolta.

Paljon tsemppiä myös urallesi. Heleän herkkä ääni, kipeen koskettavat lyriikat ja kyky kirjoittaa koukuttavia biisejä - ihan mahtava tapaus olet!

Johanna Apr 11, 2012

Kappale on ihan uskomattoman kaunis! Aniharvoin alan itkeä kuullessani kappaleen ensimmäistä kertaa, mutta tämän kohdalla niin kävi. Innolla odottaen tulevaa levyäsi. smile

Emma Apr 12, 2012

Voi ei heli VIHDOIN sanoit nimes tossa yhessä jaksossa (yritin ettii sun musiikkii aikasemmin netist mut en löytäny..) koska arvelin jo heti että tykkään sun musiikista. Se oli vissiin eka jakso, missä soitit sun ekaa kappaletta…..=aah:) Siis tykkään NIIIIN paljon!! Zemppii sulle oot niin ihana onneks löysin tän sivuston ♥♥♥

Riikka Apr 14, 2012

Täällä olisi vielä yksi, todellinen fani(:
Aloin seurailla Iholla-sarjaa, ja sinä olit
siinä ylivoimaisesti kiinnostavin. Kun
yksi jakso sitten loppui tuohon ihanaan
singleen, ‘‘Jos mä kuolen nuorena’‘, olin
ihan lyöty. Kuuntelin tuota kappaletta
Youtubesta ihan monta kertaa päivästä,
eivätkä sen nätit sanat jättäneet minua
rauhaan (onneksi!). Heli, oot aivan ihana,
ja ootan sitä päivää, kun se kokonainen,
taivaallinen levy tulee esille kauppoihin!
:DD Tulethan sä käymään täällä Länsi-
Suomessakin päin pian keikkailemassa?
Pakko jatkaa taas tätä jumalointia, mutta
pidän sun äänestä, ihan tositosipaljon, kun
se on niin kevyt ja heleä. Ja tuon ‘‘Jos mä
kuolen nuorena’’ - kappaleen sanat kosket-
tivat minua ihan juurista asti.
Olet paras<3 (:

Mies Apr 18, 2012

Voi Heli. Eiliseen iholla jaksoon saakka olit mun ehdoton lemppari, mutta sitten….Ootkin niin pinnallinen, että telkkarista ruutu pomppas silmille. Nyyh!

kriisissä? Apr 18, 2012

Hei, täällä taas yksi ihailijasi ilmoittautuu! Biisisi on loistava mutta haluaisin kuitenkin kiittää siitä, että olet Iholla sarjassa avannut omia ajatelmiasia elämästä. Olen ajattelut että olen jotenkin masentunut tai jotain kun olen viime aikoina ajatellut paljon kuolemaa, lähinnä siis sitä että tämä kaikki päättyy “pian”. Tämän päiväisessä jaksossa taas oli niin monta suoraa lainausta mun omista puheistani, esim. se miten vuodet lapsuudesta tähän päivään on menneet niin pian, miten nopeasti tulevatkin vuodet menevät ja se että täytyy touhuta koko ajan jotain kun aika on niin vähissä. Ja tosiaan, ajattelin elää täällä vähintään sen 90 vuotta wink mutta AIKA KULUU LIIAN PIAN!
Samoja juttuja myös olen harrastanut, katsellut paljon lapsuuskuvia, muistellut lapsuutta, katsellut leluja, vaatteita jne. jne. On jotenkin niin ihanaa kun huomaan että on olemassa ainakin yksi ihminen joka käy samaa “vaihetta” läpi. Olisikohan tämä sitä kuuluisaa “kolmenkympin kriisiä” ..
Joten KIITOS että olet olemassa ja KIITOS että puet ajatukseni sanoiksi ja teet siitä ihanaa musiikkia <3

Heli-Fani (: Apr 20, 2012

Heli oot ihana!! <33 Sun biisit jotenkin koskettaa niin syvästi ja on niin ihania. Ja Iholla-sarjassa, oi kun on ihanaa seurata sun upeeta elämää. Olen sun suuri fani. Ja kun levy ilmestyy kauppoihin niin se on jo mun. <33 Varsinkin toi sun single, ai että se on upeeta kuunneltavaa. Oon kuunnellu sen tänään vaikka kuinka monta kertaa, oih! Tykkään laulaa samanlaista musiikkia ja rakastan laulamista!!


Tsemppiä sun elämälle ja etenkin sun nousukiidossa olevalle uralle! (:  Sä pääset vielä pitkälle.

PS.Ois ihanaa päästä sun keikalle, mutta en usko pääseväni aina on nuo tyhmät ikärajatkin ja ei oo kyllä mun kotipaikkakunnallani kauheesti ikärajattomia keikkoja näkynyt. Tuuu pliis tänne Länsi-Suomeen päin keikkailemaan (: <33


Suuri fanisi (: <333

Marjatta Apr 21, 2012

Heli, olet aivan ihana!! Sun single koskettaa jotenkin niin syvälle asti että oih..<33 Ja iholla-sarjassa, voi kuinka ihanaa on seurata sun elämääs. Oot mun ehdoton suosikki siinä<333… Kun sun levy ilmestyy kauppoihin niin se on jo mun, en jaksa odottaa…Olis kiva päästä sun keikalle (ikärajaton pitäis olla) Mutta mutta oikeesti kuuntelen tota biisiä koko ajan, enkä taatusti kyllästy..(: Tsemppiä sun elämään ja sun nousukiidossa olevalle uralle!! <333

Ety Apr 21, 2012

Huikeaa, kun tämä odottaminen vihdoin loppuu! Kaksi vuotta oon kuunnellu youtubesta biisejä ja varmasti levy tulee hankittua heti kun mahdollista! Ja toivottavasti sen jälkeen olisi keikkoja ympäri Suomen, että muutkin kun pääkaupunkiseudun fanit (kuten minä) saisivat mahdollisuuden kuulla musiikkiasi livenä! smile

Hilla Apr 27, 2012

Sun biisit kolahtaa muhun tosi syvältä ;’) Jos on paha päivä niin sun biisit auttaa ihan tosissaa.Jatka samaan malliin!En pysty ees sanoin kuvailla kuinka paljon oon nauttinu sun äänestä.Enkä osaa ees pistää sanoiks niitä kaikkia asioita jota haluaisin sanoa sulle :D mutta tsemppiä sinne<3

mnä Apr 27, 2012

heli kajoo! kaipaan kipeästi vastausta minua askarruttaneeseen asiaan: mistä ovat isot, ilmeisesti kullanväriset roikkuvat korvakorusi, jotka sinulla on ollut melkein jokaisessa iholla-jaksossa?

ma tahto semmoset

Malluainen Apr 28, 2012

Kiitos Heli!

Eikä se ole väliä kuolenko nuorena tahi vanhana, kunhan muistatte pukeutua mustiin vain siksi että se on tyylikästä! Hieman hassua sanoa että tää eräällä lailla surullinen laulu saa toisaalta onneliseksi ajatuksillaan sekä myös hymynkin huulille. Miksi kuolemaa pitäisi surrra jos olet ehtinyt saada sen mitä toivoit? Eli siis Kiitos Heli näistä kauniista ajatuksistasi! Ja sitten joskus kun mun aika koittaa niin pitäkää kunnon pirskeet!

Merel Apr 29, 2012

Kauan tätä uutta musiikkia joutui odottamaan. Uusimmainen ei kyllä ollut yhtään iloinen yllätys, pikemminkin ahdistava, kun levyä odottaessa oma 19-vuotias kuoli yllättäen. Kuolemaa ei pidä liikaa miettiä, se tulee kyllä eteen jossain vaiheessa. Tärkeämpää on miettiä elämää. Iloa tuppaa olemaan muutenkin aina liian vähän.

veera May 03, 2012

moikka heli! mä aloin seurata iholla sarjaan ja rakastuin sun laulu ääneen! se on ihana! oon itse vielä nuori mutta tykkään kirjotella lauluja, joskus elämässä on sellasia hetkiä että voisit kirjottaa montakin laulua niistä tuhansista tunteista! ja mun mielestä sun laulut muistuttaa paljon mun kirjotuksia, no onhan ne sun paljon parempia… tykkäsin ennen laulaa ja kävin laulutunneilla, mutta nyt se on jäänyt. musta ois ihanaa jos joku joka osaisi laulaa ottaisi mun sanoituksista osia ja laulaisi niitä kun tuntuu ettei omasta laulu äänestä ole enään mihinkään… mutta olet ihana! smile

Emmi 22 May 04, 2012

Moikka Heli!

Jotenkin harmittaa, että  nyt olen vasta löytänyt sun musiikin, vaikka sitä olet tehnyt jo jonkin aikaa. Iholla -sarjan avulla tietysti kiinnostuin, ja olihan se pakko mennä youtuben katsomaan josko sieltä löytyisi jotain ja löytyihän sieltä. smile Kauniita kappaleita, ja siitä hyppäänkin asiasta kolmanteen. Onko keikkoja tiedossa tälle vuodelle jo? Olisi MAHTAVA nähdä livenä, ja tässä mietin, että voisin oman äitikin raahata mukaan kun aivan varmasti tykkäisi. smile

Aurinkoisinta kesää sinne ja jatka samaan malliin!

Ansku7 May 14, 2012

Olet mahtava ja aito Iholla-ohjelmassa! Jos mä kuolen nuorena on aivan ihana biisi. Toivotaan, ettei kukaan koskaan ikinä kuolisi nuorena! Jos kuolen nuorena ja ennen sinua, niin tuletko mun hautajaisiin laulamaan tuon biisin?

susanna May 15, 2012

Ihanaa Musiikkia!Kiitos Heli!

Pörrö May 21, 2012

Moikka Heli!

Koskas olisit tulossa Lahteen keikkailemaan?

Eve May 22, 2012

Jos mä kuolen nuorena, todella koskettava kappale ja siksi etsin nämä sivut, jotta voisin tulla sen sinulle kertomaan ja kiittämään sinua, koska halusin. Kiitos.

Iida May 24, 2012

Tykkään tosi paljon! Sun ääni on todella kaunis ja kappaleissa ihanat sanat. Harmi etten keikoillesi vielä pääse kun olen kotona pienen vauvan kanssa. Toivottavasti löydän levysi pian kaupasta niin päästään pikkuisen kanssa kuuntelemaan smile Jatka samaan malliin! smile <3

Melina May 26, 2012

Voisiko mitenkään mistään saada nuotteja tähän Jos mä kuolen nuorena- kappaleeseen? Olisi iihanaa saada soittaa tätä niin kaunista kappaletta pianolla!:)

Susan29 May 27, 2012

Hei! Kuuntelin juuri Elämäsi suurin virhe-biisin ja tykkäsin kovasti. Pidän saundistasi ja tuo kappale toi myös jotenkin mieleeni lempiartistini Lily Allenin. smile

Tero May 28, 2012

Tarinani alkaa Euroviisu-karsinnoista, jossa kuulin ensi kerran Helin laulua. Kappale ja esittäjä jäi mieleen.  Myöhemmin sitten etsiskelin tuota laulua youtubesta. Kappaleen lisäksi löysin myös Helin esittämiä covereita Leevi and the leavingsin kappaleista(yksi suosikkibändeistäni), jotka kuulostivat erittäin hienoilta.

No, siitä meni vain muutama kuukausi kun Iholla-sarja alkoi telkusta ja lähes alusta asti sitä seurailin. Sieltä tietenkin bongasin “Jos mä kuolen nuorena”-singlen ja sitä tuli kuunneltua Spotifysta useampaan kertaan ensikuuleman jälkeen. Nyt eletään hetkeä viikko levyn julkaisusta ja hyvältähän tämä levy kuulostaa.
Tsemppiä sinulle Heli ja toivottavasti pääsen nauttimaan monesta levystäsi ja keikoistasi tulevaisuudessa!!

Maria May 29, 2012

Kuulin radiosta IHANAN ihanan biisisi Elämäsi suloinen virhe. Mahtavan erilaista ja upeaa musiikkia!! Viimeiset kaksi päivää olen repeatilla kuunnellut ja se saa aina vaan hymyilemään ja hyvälle tuulelle. Olet super ja biisisi päivieni ilostus!! Kiitos!! smile

Jonna May 30, 2012

Kiitos ihanasta levystä. Elämänmakuisia, rohkeita sanoituksia. Pakko kuunnella uudestaan ja uudestaan, että pääsisi vielä syvemmälle. Barcelona tämän hetkinen suosikkini.

Mahtavaa. Toivottavasti eksyt joskus Itä-Suomeen keikalle!

Laura Jun 04, 2012

Koskaan en normaalisti kirjoittele mitään kommentteja mihinkään, mutta nyt oli pakko!  HELI SÄ OOT PARAS! Oon koko päivän kuunnellut sun levyä ja harvoin mikään musiikki iskee näin kovaa. Aivan mahtavaa! Istuin aamulla ruuhkabussissa, kun kuulin ensimmäisen kerran sun biisin `Barcelona`. Ja itkuhan siinä tuli. Bussissa. Oli vaan niin kaunis. En enää edes keksi mitään ylistyssanoja sun musiikille, mut täydellistä! <3

Eerika Jun 07, 2012

Moikka!

Koska positiivista palautetta annetaan ihan liian vähän (sinä sitä onneksi näytät silti saaneen smile) ja nyt siihen on aihetta, niin tulinpa kirjoittelemaan.

Pienen vauvan äitinä arki on välillä kovin hektistä, eikä aina osaa nauttia tästä hetkestä. Äsken saapuessani autolla kotipihaan radiosta alkoi kuulua “Jos mä kuolen nuorena”. Kiireestä huolimatta jäin vielä biisin ajaksi autoon istumaan. Kappale sai ajattelemaan omaa elämää...ja sai hyvälle tuulelle smile Lisäksi iholla-sarjan perusteella vaikutat ihanan aidolta ja välittömältä ihmiseltä!

Tsemppiä jatkoon! (Ja muista pysyä juuri tuollaisena, kuin olet smile)

Jani Jun 08, 2012

Hei Heli,

Ostin levysi tänään, kuuntelin sen, ja ihastuin varsinkin laatimiisi laulunteksteihin - runoihin. Sinussa on ainesta vaikka runokokoelman kirjoittajaksi; tulin itsekin runoilua harrastavana suorastaan kateelliseksi monia kappaleita kuunellessani:)

Levyhyllyssäni sijoitin levysi ihailemani runoilijan Pentti Saarikosken tekstejä tulkinneen Muksut-yhtyeen ja mahtavan säveltän Kaj Chydeniuksen kokoelmalevyjen väliin; se on levyllesi arvoinen paikka:)

Jani Jun 15, 2012

Hei Heli,

Teet todella upeaa musaa; varsinkin laulutekstit ovat todella laadukasta lyriikkaa, ne voisi vaikka julkaista runokirjassa:)  Itsekin runoilua harrastavana voin vain kadehtien ihailla…

Mitä mahtavinta kesää Sinulle):!

Kiia Jun 20, 2012

Moikka!
Oot ihan paras laulaja ja kauniss! wink Biisis on hyvii! Kuuntelen niit putkee.. ei mulla muuta :D Paitsi, että hyvää kesää!! <3

Alyssa Jul 21, 2012

Olet viattoman kaunis ja herkkä laulaja. Ihanaa, että saamme nauttia musiikistasi, erityiset kiitokset kappaleellesi Jos mä kuolen nuorena. Se helpottaa minua toipumaan pikkusiskoni menehtymisestä nuorena.
        Toivon, että suunnatonta lahjakkuuttasi ja viehättävyyttäsi   tarttuisi hieman minuunkin. Olet upea. Olet antanut musiikillasi paljon minulle. Kiitos, Heli.

fanisitäältä Aug 24, 2012

Hei Heli !
Olit vähän aikaa sitten Kaustisen Konstassa keikalla, ja siskoni pyysi nimmariasi minulle. Kiitos halista, jonka lähetit siskoni kautta, se pelasti ihan koko päivän:)<3 Tulen ihan varmasti sitten Kokkolaan, kun keikkapäiväsi on siellä, nähdään! Olet ihana!:)

Jenni Sep 27, 2012

Kiitos herkästä ja aidosta musiikista.

Kommentoi


(Ei julkisteta koskaan!)

Kommenttisi: