kesäkuulumisia

Rakkaat tuntemattomat ja silti niin tutun tuntuiset ystäväni,


Kiitos, että olette kirjoittaneet mulle. Mulla on vielä hakusessa sellainen toiminto, jossa voisin vastata kaikkien viestien perään, joten nyt teen tän näin yleisesti. Kiitos!
Ihmettelin aina ennen, että miksi artistit kiittelevät puheissaan ja joka paikassa fanejaan, mutta nyt tiedän miksi. Viesteistänne saa voimaa, uskoa ja inspiraatiota, ei tää biisien tekeminen olisi mitään ilman teidän palautteitanne.

On ollut kamalan ihana hoppu! Oon ravannut kaikenmaailman radiot ja haastattelut, oli levyjulkkarit, lähdin Italiaan lomalle viikoksi, ja sen jälkeen kuvattiin musavideoita helteisessä Roomassa. Siellä oli siis ihan oikeasti TOSI KUUMA.  Mun oppilaat aina nauraa, että kun mä tulistun, hikoilen nenästä kuin koira, mutta voin vannoa, etten oo koskaan ollut niin hiessä kuin noissa kuvauksissa!

Keikkoja tippuilee tasaiseen tahtiin ja ympäri Suomea, ja oon siitä erityisen innoissani! Eilen istuin juhannusruuhkassa Puumalasta Helsinkiin ja teimme matkaa normaalin kolmen tunnin sijaan seitsemän tuntia. Mutta mä rakastan reissaamista, eikä autossa istuminen harmita mua ollenkaan, päinvastoin, enkä tiedä mitään niin ihanaa tällä hetkellä kuin se, että saan lähteä mun rakkaiden bändipoikien kanssa tienpäälle ja keikkailemaan! Päivitin keikkakalenteria äsken tänne!

Eräs on kysellyt mun kultaisista korviksista: sain ne Tapiolta, mun parhaalta ystävältä joka on myös mun biisien jousisovituksien takana. Se osti ne Alajärveltä kirppikseltä kahdella eurolla. ” Kalleinta, mitä sä ansaitset”, se sanoi, ja antoi ne mulle naama virneessä. Eli valitettavasti en osaa sanoa, mistä toiset sellaiset voisi löytää. Oon käyttänyt niitä niin paljon, että niistä alkaa olla jo väri lähtenyt, mutta yksi mun toinen ystävä on onneksi luvannut, että voi värjätä ne uudelleen!

Oon ruvennut pitämään blogia Ellen nettisivuille. Koska kyseessä on muotilehti, lähestyn elämääni nimenomaan siitä vinkkelistä. Kerron siellä keikkavaatevalinnoistani etc, ja sieltä löytyy mm. kuvia musavideokuvauksista Italiassa. Blogin nimi on Heli la Chipie. Niin luki lapsena mun paidassa, Chipie tarkoittaa jotenkin mahdotonta likkaa, ainakin mun muistikuvien mukaan. Englanninkieliseksi käännökseksi löysin “bad-tempered woman”. Se kai mä olen aina ollut!

Hyvää kesää, ja kirjoitellaan taas!

Heli


Kommentit

Kiia Jun 27, 2012

Rakastan sun levyä! Kuuntelen aina sitä autossa ja kotona.. <3 Heti kun kuulin sun kappaleita niin nousit ykköseks!! smile Oot aivan ihana ihminen… kaunis- nuori laulaja!! <333

Neiti kesäkuu Jul 01, 2012

Kävin juuri ostamassa levysi ja kuuntelen sitä tällä hetkellä.
Rakastuin täysin<3

Tietyt kappaleet tulivat HETI lemppareiksi ja elämäsi suloisin virhe on jo “täynnä” sellaisia muistoja että aina hymyilyttää kun sen kuulee! Itse kun olen sellainen tyyppi joka yhdistää aina kappaleita tiettyihin hetkiin ja ihmisiin, ihanan kamala tapa raspberry

Kiitos Heli koskettavista biiseistä, jotka saavat miettimään asioita!
Mukavaa kesänjatkoa ja tsemppiä tulevaan, jatka samaan malliin smile

mr. Muksis Jul 04, 2012

Hei.

Huomasin Youtube-keikkataltioinneista, että olet ilmeisesti alkanut esittää Poikajumalaa uusilla sanoilla, imperfektissä, “joo, sua rakastin, silti toista halusin”.

Miksi näin? En ole ehkä eläissäni kuullut yhtä kipeää ja niin vahvasti sisältä kouraisevaa ihmissuhdebiisiä kuin Poikajumala (koko levyhän on ihan mielettömän pysäyttävä ja mieltä järisyttävä, mutta noin niin kuin erityisesti), mutta jotenkin tuo muutos muuttaa sen sisältöä aika lailla.

On niin eri asia, jos menneisyydessä on ollut suhde, joka on kariutunut, kun tunteet ovat vieneet muualle, mutta alkuperäisen kappaleen voima tuntui siinä, miten vahvasti se puhui siitä kipeästä hetkestä tai ajanjaksosta, kun pettää itselleen rakasta ihmistä.

(koko levy puhutteli, tästä hetkestä hautaan. kiitos.)

Hanhis Jul 09, 2012

Mukava kuulla, että kesä sujuilee kivan luontoisesti. Debyyttialbumisi on ollut ahkerassa kuuntelussa ja kyllähän sitä kantsi odottaa! Sen verran hieno paketti ja Tapio jousisovitukset on oikein mainioita. Hienoja kerrassaan, mutta parastahan albumilla on sävellykset & sanat! Saa vastaavanlaista kotimaista albumia etsimällä etsiä.  Jää Helin rinnalla moni hybetetty naisartisti ihan kakkoseksi.

Ellen blogisi pitääpi tsekata heti miten. Ja muusiikkivideo, toivottavasti ilmestyy pian.

Hyvä kesää Helille! smile

Kommentoi


(Ei julkisteta koskaan!)

Kommenttisi: